Informatie Huurders

Informatie huurders

De Goede Verhuurmakelaar verhuurt woningen in Amersfoort e.o.
Met vele jaren ervaring, kennis en de juiste contacten help ik je graag aan een nieuwe woning. Wij hebben regelmatig woningen te huur staan.

U kunt De Goede Verhuurmakelaar ook inschakelen als Aanhuurmakelaar.
Op basis van uw woonwensen ga ik op zoek naar geschikte woningen binnen mijn netwerk en bij collega makelaars. Deze service wordt alleen geboden in de regio Amersfoort.
Bij het vinden van geschikte woonruimte voeren wij de onderhandelingen met de verhuurder of diens makelaar. Zo begeleiden wij u ook bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met daarin de gemaakte afspraken. Tevens zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@degoedeverhuurmakelaar.nl

Over mij

Ik ben Saskia Steneker-de Goede. Met ruime ervaring in de verhuur sta ik voor persoonlijke, betrouwbare en professionele begeleiding bij huur en verhuur van woonruimte.

Ik streef naar een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

De Goede Verhuurmakelaar Amersfoort

๏กน
Open chat
Heeft u een vraag?
De Goede Verhuurmakelaar
Hallo ๐Ÿ‘‹ waarmee kunnen we u mee helpen?